Kami ingin mendengar daripada anda. Sila isi borang di bawah dan kami akan cuba menghubungi anda secepat mungkin

Servis kami termasuk rawatan muka, penurunan berat badan, rawatan laser, dan banyak lagi. Para doktor kami akan merancang program yang sesuai dengan cermat untuk anda berdasarkan analisis kulit dan bajet anda. Kesemua rawatan akan dilakukan oleh pasukan kami yang terlatih dan doktor yang diiktiraf di dalam ruang yang aman dan selesa.

Yang Popular

Rawatan Estetik kami

Ceritakan masalah anda kepada kami

Klinik Hana merupakan sebuah klinik estetik/kulit di Lembah Klang yang telah mendapat ANUGERAH 'SME TOP 100 FAST GROWING COMPANY'. Kami menyediakan rawatan perubatan estetik yang maju dan telah diperakui keberkesanannya dengan harga yang berpatutan.

Meletakkan keperluan anda sebagai keutamaan kami.

 
.............................
.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
...

Langkah pertama untuk menyelesaikan masalah kulit adalah mencari punca kepada masalah tersebut. Memberi rawatan yang paling sesuai bertepatan dengan keperluan kulit pesakit adalah jalan pintas kepada kulit yang sempurna. Kami menawarkan rawatan yang khas untuk setiap individu berdasarkan kaunseling doktor.  Untuk setiap prosedur kosmetik, kami ingin memberikan penerangan yang mudah difahami untuk memastikan pesakit selesa dan faham apa yang bakal dilakukan oleh staf profesional kami

Muka, Badan & Rambut Klinik Estetik Malaysia

Kenapa Memilih Klinik Hana?

Harga berpatutan dengan kualiti terbaik
Prosedur yang dilakukan oleh doktor perubatan estetik bertauliah
Pelbagai pelan pembayaran yang fleksibel

Kakitangan yang terlatih secara profesional, berpengalaman dan mesra

This site has been visited
times